App 'Fri ved at prikke - PTSD - 2020 - Download

Nu kan du selv!
Installation: Se nedenfor
PTSD er en forkortelse for Post-traumatisk stress syndrom. Det kan omskrives til ’stress efter en traumatisk oplevelse’ (eller flere). Post betyder efter og syndrom er et antal af symptomer som karakteriserer eller beskriver en sygdom eller en tilstand.
En af mine kursister fra Han Herred (det stykke, der er nord for Limfjorden imellem Thy og Vendsyssel) fortalte, det ikke duede at kalde det for traumer der. Hun brugte i stedet udtrykket "træls oplevelser".
Traumer er meget ubehagelige oplevelser. De lagres i vores bevidsthed og i kroppen. Det ser ud til, det er med henblik på at være opmærksom eller i alarmberedskab i tilfælde af lignede oplevelser.
Traumer kan være oplevet for nylig: overfald, voldtægt, røveri, naturkatastrofer, uheld, krig.
Det kan også være gamle traumer: vold eller psykisk vold fra forældre, søskende eller andre "nære", incest, forskellige situationer, som ikke var mulige at håndtere tidligere i livet (det kan være som barn).
Traumerne vil ofte være fortrængte til den ubevidste del af vores indre lager - hvilket betyder, det ikke er noget, vi umiddelbart husker. Alligevel kan en gammel oplevelse blande sig i vores liv i forbindelse med nye oplevelser, der bare det mindste minder om den tidligere oplevelse. Ikke ved at vi husker oplevelsen (det kan dog ske) - men ved, at vi mærker det eller de ubehag, der var forbundet med oplevelsen. Det kan være man sveder, ryster, får hjertebanken, får hovedpine, spændinger, smerte, kvalme m.m.
’Fri ved at prikke er ”bare” et enkelt redskab til meget hurtig afdækning af individuelle aspekter, som forhindrer dig i at være den, du egentlig er – og til at skabe hurtige varige positive ændringer af de aspekter.

Alle App versioner af ’Fri ved at prikke’ har det samme grund indhold (herunder ’Hoverudgaven - PDF’). Det betyder, du kan håndtere alle aspekter -  uanset hvilken version, du vælger. 
’Fri ved at prikke’ indeholder nu oversigter med mere end 1500 forskellige livsbegrænsende overbevisninger og næsten 300 forskellige følelser. Derudover er der oversigter med forskellige elementer, som er dele af personligheden og en oversigt med livsaspekter, som også bidrager til forståelse.
Den indeholder også en instruktion i anvendelse, som kontinuerligt er blevet forbedret over mere end 14 år – og et afsnit med dokumentation.
’Hovedudgaven’ giver dig mulighed for fuldstændigt at afdække din personlighed – og for at skabe de positive ændringer, du ønsker, varigtfuldstændigt på egen hånd.
’Fri ved at prikke’ kan du anvende både til tankemæssige/følelsesmæssige og fysiske aspekter ex sygdom – også kronisk.
Når det er muligt, er det fordi den tankemæssige/følelsesmæssige del har langt mere betydning for kroppen, end de fleste mennesker ved (ofte mere end 90 % af et problem).
’Fri ved at prikke’ gør det muligt at håndtere den tankemæssige/følelsesmæssige del fuldstændigt på egen hånd – og tilmed på så enkel en måde, at man kan begynde, når man er 10 år gammel.
Efter kort tids anvendelse tager det typisk 5-6 minutter både at afdække og at skabe en varig positiv ændring af et aspekt. Det gør det overskueligt – også når/hvis, der er behov for at ændre mange aspekter.
’Fri ved at prikke er udviklet i samspil med klienter og har efter mere end 14 år ikke måttet give op over for noget.
Antallet af kurser/områder giver dig en idé om, hvad ’Fri ved at prikke’ kan anvendes til.
På dette tidspunkt bliver brugere af ’hovedudgaven’ inviteret til at være medlemmer af den ’hemmelige’ ’Fri ved at prikke – gruppe’ på Facebook. Her betyder ’hemmelige’ blot, at andre ikke kan se, man er medlem.
Læs mere på denne side - 'Om' – eller på: www.facebook.com/Fri-ved-at-prikke-302635006759375/ - ’OM FRI VED AT PRIKKE’.
Installation:
Åbn din browser (internet).og skriv: www.ptsd-dk.freebytapping.dk   
Bruger: sport
Password: gratis
Vælg husk
Tilføj til startskærm