'Kerne redskabet' - Download

Nu kan du selv!

Du kan begynde lige nu – begynde at følge dig selv – ved at anvende ’kerne redskabet’. Det er enkelt, pålideligt og hurtigt at anvende.

Du kan begynde at anvende det til beslutninger om alt ex: Hvad du skal spise og drikke (og hvad du skal købe), om du skal lave noget eller holde pause, om du skal motionere mere eller mindre, om du skal kontakte en bestemt person – eller ikke, skal du sige det her nu – vente – eller aldrig sige det osv.

Allerede fra nu kan livet blive mere enkelt.

’Kerne redskabet hjælper dig ikke med at håndtere de følelser, der følger med at følge dig selv. Til det har du brug for ’Hovedudgaven’ – eller – du kan først prøve et ’område’ af ’Fri ved at prikke’.

’Fri ved at prikke’ er allerede udviklet meget langt har efter nu mere end 14 år ikke stødt på noget, det ikke har kunnet hjælpe med at løse.

’Fri ved at prikke’ rummer nu mere end 1500 forskellige livsbegrænsende overbevisninger og næsten 300 forskellige følelser (antallet øges stadig), jeg har fundet hos mig selv og hos mine klienter (jeg begyndte blot at samle) – men der er stadig flere at finde – og vi kan hjælpe hinanden.

Efter, ’Fri ved at prikke' har været anvendt i mere end 14 år, har der ikke været nogen bivirkninger.

Læs mere på denne side – eller på https://www.facebook.com/Fri-ved-at-prikke-302635006759375/