Coaching - Område - Download

Nu kan du selv!

Så det, billedet viser, hører nu fortiden til.

Vi må vide, hvor vi er på vej hen – og samtidig er vi nogle gange i tvivl. Det ser ud til, vi er i tvivl, når vi ikke følger os selv – eller det, der egentlig er os selv. Det ser ud til, vi rummer et jeg eller en kerne, som ikke er i tvivl – og som vi roligt kan stole på. ’Fri ved at prikke’ gør det meget enkelt at være i kontakt med jeget eller kernen.
Du vil også opdage, at vores indre ’computer’ ikke har nogen beregningstid – svarene fra jeget eller kerne kommer umiddelbart. Det betyder samtidig også, at der altid er tid til at få svarene.

I vores personlighed er der ikke kun jeget – men også en række delpersonligheder, som mest har fokus på overlevelse. Dertil kommer, at vi har ’repræsentationer’ af mennesker, der har været i vores liv. Både delpersonligheder og ’repræsentationer’ blander sig som tanker eller som en indre dialog - og modstridende tanker bringer tvivl.

Det fulde udbytte af ’Fri ved at prikke’ får du med ’hovedudgaven’. Med den kan du fuldstændigt afdække, hvad der foregår i din personlighed – og sideløbende skabe de ændringer, du ønsker.

Jeg har mange gange stillet spørgsmålet: ”Hvad drømmer du om at lave eller lære?” Jeg har endnu ikke mødt et menneske, som ikke kunne svare på det. Det, der ser ud til at være udfordringen, er at leve drømmen eller drømmene ud.

’Fri ved at prikke har gjort det enkelt og  hurtigt både at afdække og varigt positivt at ændre aspekter, som forhindrer dig i at leve din/dine drøm/drømme ud – fuldstændigt på egen hånd.