Motion - Område - Download

Nu kan du selv!

Motion eller bevægelse ser ud til at være afgørende for kroppen – og dermed for os.

Det ser ud til at være afgørende for, at kroppen kan virke optimalt i forhold til sende næringsstoffer, vitaminer og mineraler rundt i hele kroppen – og i forhold til at udskille og dermed fjerne affaldsstoffer.

Det ser også ud til, det er afgørende for, at kroppen kan opretholde eller bibeholde sin muskulatur, at den tilbagevendende bliver brugt.

I hvilken grad, kroppen kan være udholdende, ser også ud til at have sammenhæng med, hvor meget den bliver brugt – og hvordan.

Det ser ligeledes ud til, alle kroppe har deres individuelle ”balancepunkt” – eller ”balancepunkter”. At der er et eller flere balancepunkter betyder, at vi både kan komme til at bevæge kroppen for lidt – og for meget.

Kroppen fortæller med smerte eller ubehag, når vi ikke har ramt balancen. Hvis vi vælger at overhøre de første ”meddelelser”, kan kroppen ex sige fra i hele eller dele af en eller flere muskler. Det kaldes ofte ”skader”.

Hvordan vores forhold er til motion eller bevægelse er grundlæggende præget af de omgivelser, vi voksede op i. Det gælder både i forhold til ikke at bevæge sig ret meget – og i forhold til at bevæge sig meget.

Det ser ud til, vi kan sige, at kroppen altid har ret – eller at den altid får ret.

’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både præcist at afdække – og at skabe varige positive ændringer af aspekter, der forhindrer dig i at motionere optimalt – fuldstændigt på egen hånd.