Stress - Område - Download

Nu kan du selv!

Stress ser ud til at være resultatet af noget, man gør for meget - eller mere end man kan holde til (ikke passer med det eller den, man egentlig er).

Mange oplever at føle stress. I begyndelsen kan det bare være som hovedpine lidt for ofte. Senere kan det være fx ufrivillige bevægelser af det ene eller begge øjenbryn - for måske at ende med en næsten konstant svien i maven – og mavesår.

Langtidsvirkningen af for meget stresshormon i blodet kan også fremkalde blodpropper - i værste fald i hjerte eller hjerne.

Man kan også opleve stress ved, at man ikke husker så godt som før, at man ikke kan overskue så meget som tidligere – eller at man bare føler sig meget træt.
Under alle omstændigheder vil man have fået forskellige kropslige signaler, inden man når til den egentlige stresstilstand.

Hvorfor vi handler på måder, der skader os selv, ser ud til I meget høj grad at være ubevidst styret. Hvis du skal have hjælp til at ændre tanke eller følelsesmæssige aspekter, kan det blive meget dyrt.
’Fri ved at prikke’ løser det problem, fordi det enkelt og hurtigt gør det muligt både at afdække - og at skabe varige positive ændringer af aspekter, som forhindrer dig i at leve i overensstemmelse med, hvad og hvem du egentlig er – fuldstændigt på egen hånd.