App 'Fri ved at prikke - Sport - 2020' - Download

Nu kan du selv!
Installatiom: Se nedenfor
Det ser ud til frihed er forbundet med at kunne følge sig selv. Det ser også ud til at gælde, når det handler om at være fri til at udfolde sit fulde potentiale i forhold til at udøve sin sport.
Når der er tale om en sport, er det ofte forbundet med en form for eller grad af konkurrence. Der, hvor der er et konkurrenceaspekt, er der ofte også et ønske om at være bedre end andre – eller den bedste. Vi kan have talent for noget – men talentet skal også foldes ud. Det kræver i de fleste tilfælde en meget målrettet indsats at folde et talent helt ud. Det indebærer ex hele tiden at have fokus på delmål og endemål.
Det indebærer også at håndtere de øjeblikke – eller perioder, hvor man mister motivationen eller troen. Ofte betyder dette aspekt mindst lige så meget som størrelsen af talentet.
Uanset hvilket talent, det drejer sig om, ser det ud til at være afgørende, hvordan vi bevidst og ubevidst tænker om os selv. Hvis man sætter en linje eller skala op med to yderpunkter, kan det ene yderpunkt være et menneske fuldt af positive forventninger til sig selv – og det andet et menneske, der fuldstændig mangler tiltro til egne evner og muligheder. Alle vil befinde sig et sted på skalaen i løbet af en proces med at udfolde et talent.
Det ser også ud til at være afgørende, hvad vi tænker, når vi udfører noget. I forbindelse med sport er det ofte bevægelser, vi gerne vil nå til at udføre på bestemte måder. Det ser ud til – også i forhold til vore mindste bevægelser – at have en betydning, hvad vi tænker lige i det splitsekund, vi skal udføre en bevægelse. Hvis man ex på et tidspunkt har dannet en overbevisning, som kunne være: ”Jeg er sikker på, det aldrig lykkes helt for mig!”, vil den igen og igen spille ind eller blande sig – lige indtil den ændres.
’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt at skabe positive ændringer af aspekter, der forhindrer dig i at udfolde dit fulde potentiale – fuldstændigt på egen hånd.

Alle App versioner af ’Fri ved at prikke’ har det samme grund indhold. Det betyder, du kan håndtere alle aspekter -  uanset hvilken version, du vælger. 
’Fri ved at prikke’ indeholder nu oversigter med mere end 1500 forskellige livsbegrænsende overbevisninger og næsten 300 forskellige følelser. Derudover er der oversigter med forskellige elementer, som er dele af personligheden og en oversigt med livsaspekter, som også bidrager til forståelse.
Den indeholder også en instruktion i anvendelse, som kontinuerligt er blevet forbedret over mere end 16 år – og et afsnit med dokumentation.
’Hovedudgaven’ giver dig mulighed for fuldstændigt at afdække din personlighed – og for at skabe de positive ændringer, du ønsker, varigtfuldstændigt på egen hånd.
’Fri ved at prikke’ kan du anvende både til tankemæssige/følelsesmæssige og fysiske aspekter ex sygdom – også kronisk.
Når det er muligt, er det fordi den tankemæssige/følelsesmæssige del har langt mere betydning for kroppen, end de fleste mennesker ved (ofte mere end 90 % af et problem).
’Fri ved at prikke’ gør det muligt at håndtere den tankemæssige/følelsesmæssige del fuldstændigt på egen hånd – og tilmed på så enkel en måde, at man kan begynde, når man er 10 år gammel.
Efter kort tids anvendelse tager det typisk 5-6 minutter både at afdække og at skabe en varig positiv ændring af et aspekt. Det gør det overskueligt – også når/hvis, der er behov for at ændre mange aspekter.
’Fri ved at prikke er udviklet i samspil med klienter og har efter mere end 16 år ikke måttet give op over for noget.
Antallet af kurser/områder giver dig en idé om, hvad ’Fri ved at prikke’ kan anvendes til.
På dette tidspunkt bliver brugere af ’hovedudgaven’ inviteret til at være medlemmer af den ’hemmelige’ ’Fri ved at prikke – gruppe’ på Facebook. Her betyder ’hemmelige’ blot, at andre ikke kan se, man er medlem.
Gruppen giver mulighed for at dele erfaringer med anvendelse – og giver mulighed for at kommunikere direkte med udvikleren af ’fri ved at prikke’ Niels Gyldenkærne.
Efter ’ Fri ved at prikke’ har været på markedet i mere end 16 år i Danmark, er der ikke konstateret nogen bivirkninger.
Læs mere på denne side - 'Om' – eller på: www.facebook.com/Fri-ved-at-prikke-302635006759375/ - ’OM FRI VED AT PRIKKE’.
Installation:
Åbn din browser (internet).og skriv: www.sport-dk.freebytapping.dk   
Bruger: sport
Password: gratis
Vælg husk
Tilføj til startskærm