App 'Fri ved at prikke - Hovedudgaven - 2020' - Download

Nu kan du selv!
Installation: Se for neden
Alle App versioner af ’Fri ved at prikke’ har det samme grund indhold (herunder 'Hovedudgaven - PDF'). Det betyder, du kan håndtere alle aspekter -  uanset hvilken version, du har valgt. 
’Fri ved at prikke’ indeholder nu oversigter med mere end 1500 forskellige livsbegrænsende overbevisninger og næsten 300 forskellige følelser. Derudover er der oversigter med forskellige elementer, som er dele af personligheden og en oversigt med livsaspekter, som også bidrager til forståelse.
Den indeholder også en instruktion i anvendelse, som kontinuerligt er blevet forbedret over mere end 16 år – og et afsnit med dokumentation.
’Hovedudgaven’ giver dig mulighed for fuldstændigt at afdække din personlighed – og for at skabe de positive ændringer, du ønsker, varigtfuldstændigt på egen hånd.
’Fri ved at prikke’ kan du anvende både til tankemæssige/følelsesmæssige og fysiske aspekter ex sygdom – også kronisk.
Når det er muligt, er det fordi den tankemæssige/følelsesmæssige del har langt mere betydning for kroppen, end de fleste mennesker ved (ofte mere end 90 % af et problem).
’Fri ved at prikke’ gør det muligt at håndtere den tankemæssige/følelsesmæssige del fuldstændigt på egen hånd – og tilmed på så enkel en måde, at man kan begynde, når man er 10 år gammel.
Efter kort tids anvendelse tager det typisk 5-6 minutter både at afdække og at skabe en varig positiv ændring af et aspekt. Det gør det overskueligt – også når/hvis, der er behov for at ændre mange aspekter.
’Fri ved at prikke er udviklet i samspil med klienter og har efter mere end 16 år ikke måttet give op over for noget.
Antallet af kurser/områder giver dig en idé om, hvad ’Fri ved at prikke’ kan anvendes til.
På dette tidspunkt bliver brugere af ’hovedudgaven’ inviteret til at være medlemmer af den ’hemmelige’ ’Fri ved at prikke – gruppe’ på Facebook. Her betyder ’hemmelige’ blot, at andre ikke kan se, man er medlem.
Gruppen giver mulighed for at dele erfaringer med anvendelse – og giver mulighed for at kommunikere direkte med udvikleren af ’fri ved at prikke’ Niels Gyldenkærne.
Efter ’ Fri ved at prikke’ har være tanvendt i mere end 16 år i Danmark, er der ikke konstateret nogen bivirkninger.
Læs mere på denne side - 'Om' – eller på: www.facebook.com/Fri-ved-at-prikke-302635006759375/ - 'OM FRI VED AT PRIKKE'

Installation:
Åbn din browser (internet).og skriv: www.hovedudgaven.freebytapping.dk   
Bruger: sundhed
Password: gratis
Vælg husk
Tilføj til startskærm

        

.