Kræft - Område - Download

Nu kan du selv!

Det er muligt at kommunikere direkte med en sygdom, når den er etableret i kroppen. Kræften udtalte fx: ”Problemet er, at du har lagt ansvaret fra dig – så enkelt er det!”

Det ser ud til vi alle rummer kræft. Kræftens opgave ser ud til at være at afslutte livet, når vi ikke længere er parate til – eller opgiver – at tage ansvar for livet.

Problemet for de fleste er, at vores indstillinger og tanker i høj grad er ubevidste. Det betyder vi bevidst kan ønske noget – og på samme tid ubevidst modarbejde os selv. ’Fri ved at prikke gør det så enkelt både at afdække og ændre det, der er ubevidst.

Det ser ud til, et fysisk problem ex sygdom er 80 – 90 % (ofte mere) tankemæssigt/følelsesmæssigt betinget. (Se livsbegrænsende overbevisningers betydning i forhold til tanker og følelser i ’Instruktion’.)
Hvis man skal have hjælp til at ændre tankemæssige/følelsesmæssige aspekter, kan det være bekosteligt.

’Fri ved at prikke’ løser det problem, fordi det det enkelt, præcist og hurtigt både gør det muligt at afdække og positivt og varigt at ændre skadelige aspekter – fuldstændigt på egen hånd.
Det er en stor fordel, hvis man er nået til at være syg, fordi der så kan være lidt mere, der skal ændres. 
Når det blot tager typisk 5-6 minutter både at afdække og at ændre et aspekt af årsagen til et problem, oplever de fleste, at det er overskueligt.

Samtidig kan man undervejs få præcise pålidelige svar på, hvor eller hvor langt, man er i sin proces.