Iværksætter - Område - Download

Nu kan du selv!

Det mest ideelle ser ud til at være at føle sig fri til at følge en idé. At føle sig fri indebærer ikke at være bundet eller styret af forventninger fra andre.

Vi ser ud til at have brug for udvikling af idéer. Når vi får nye idéer – eller idéer om, at noget kan være på en anden måde, ser det ud til at være fordi, der er et eller andet, som kan gøres på en bedre eller enklere måde.

Vejen fra idé til færdigt produkt kan være lang – og det kan derfor være meget afgørende, at man formår at holde fast i troen på at ende med at lykkes. Det kan især være svært i de perioder, hvor der kan være en oplevelse af, at der ikke er nogen fremdrift – eller at de svar, man søger, lader vente længe på sig.
Hvor svarene kommer fra, kan vi spekulere over. Historisk (også i konkrete historier om iværksættere) kan vi konstatere, at de svar, der søges, kommer på et tidspunkt. Mange kan berette om, at svarene kom på tidspunkter, hvor de ikke lavede noget – eller lavede noget andet. Derfor ser det ud til at være vigtigt at turde at slippe sit projekt ind imellem.

Måske ville vi ofte undlade at påbegynde noget, hvis vi vidste, hvor lang tid, det ville tage.

Der kan være tidspunkter, hvor du føler dig ensom som entreprenør. At være alene – og nogle gange at føle ensomhed – kan være vigtigt at kunne håndtere i forhold til at lykkes.

’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både præcist at afdække – og at skabe varige positive ændringer af aspekter, der forhindrer dig i at lykkes – fuldstændigt på egen hånd.