Aldring - Område - Download

Nu kan du selv!

Aldring ser ud til at være en naturlig del af at være menneske. Det betyder ikke, at de opfattelser, der er forbundet med aldring, er naturlige.

Noget, der ser ud til at være naturligt, er, at kroppen gradvis kan mindre – og har brug for længere tid til restitution. Det samme ser ikke ud til at gælde for vores intellektuelle kapacitet.

En typisk kommentar fra et menneske, der er midaldrende og ældre (kan være yngre) kan være: ”Jeg kan godt registrere, at min krop er forandret – men indeni synes jeg, jeg oplever mig selv på samme måde, som da jeg var tyve!”

Jeg har endnu ikke mødt et menneske, der ville bytte sine erfaringer med at være yngre. Samtidig med, det kan se ud som om, verden er under hurtig forandring, ser det ud til menneskene forandrer sig meget langsomt.
Det betyder fx, at de har brug for at gøre de samme erfaringer (fejltagelser) igen og igen.

Med sine egne indhøstede erfaringer kan det være svært at se på, at andre (kan være yngre) mennesker selv må høste deres. Den bedste tilgang ser ud til (på alle tidspunkter i livet) at være - at undlade at kommentere, hvad andre gør, før de beder om en kommentar.

'Fri ved at prikke' har gjort det enkelt og hurtigt både at afdække og varigt og positivt at ændre aspekter, der ikke passer med dig og din aldring - fuldstændigt på egen hånd.