Mad / drikke - Område - Download

Nu kan du selv!

Mad og drikke – og vores forhold til mad og drikke – ser ud til at være noget meget grundlæggende for os. Mad og drikke har afgørende betydning for vores overlevelse fra det øjeblik, vi bliver født. Allerede her begynder også den første prægning.

Det ser ud til, vi lader os præge, fordi vi indretter os på, hvor vi er – og i begyndelsen af livet er vi dybt afhængige af, at nogen vil tage sig af os. Når jeg skriver indretter os, betyder det, at prægningen ikke nødvendigvis passer til os.

Det ser ud til at alle kroppe er forskellige – i kraft af deres individuelle historier. Det ser også ud til, kroppen har det, man kan kalde et balancepunkt, som ikke er det samme sted hele tiden. I nuet er kroppen påvirket af den øjeblikkelige livssituation ex om det er varmt eller koldt, om kroppen er fysisk afslappet eller belastet, om kroppen er psykisk afslappet eller belastet.
Kroppens balancepunkt er ramt, når den har optaget det, den har brug for i nuet – og ikke skal bruge kræfter på at lagre noget overflødigt – eller bruge kræfter på at udskille noget overflødigt.

Allerede efter øvelse 1 i instruktionen er du hjulpet godt på vej i forhold til at følge din krop/ramme, fordi det er/bliver så enkelt fra øjeblik til øjeblik at kommunikere direkte med kroppen.

Kroppen ser ud til at kunne fortælle fuldstændig præcist, hvad den har brug for i nuet. I nogle tilfælde vil det være noget man har lyst til – og så kan man som udgangspunkt blot lige tjekke af, om man har forstået kroppen rigtigt.
Noget, man har lyst til, kan også være belastende eller skadeligt for kroppen. Det kan kroppen også svare på.

’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både præcist at afdække – og at skabe varige positive ændringer af aspekter, der forhindrer dig i at leve i overensstemmelse med din krop – fuldstændigt på egen hånd.