Udseende - Download

Nu kan du selv!

Der er i øjeblikket meget stor opmærksomhed omkring udseende. Det ser også ud til at betyde, at mange mennesker forholder sig meget til deres eget udseende. Nogle vælger at få fortaget ændringer ved hjælp af kirurgi. Både før og efter ændringer ser der ud til at være en opgave med at acceptere, hvordan man ser ud.

Samtidig med, det er muligt at få foretaget ændringer, sætter den enkelte krop en grænse for, hvad der kan ændres. Så uanset, hvilke forudsætninger man har, ser der ud til at være et arbejde med at nå til accept af sit udseende.

Det ser ud til, vores ’jeg’ eller vores ’kerne’ har accept af det udseende, vi har. Uden på ’kernen’ ser der ud til at ligge lag af opfattelser, krav og forventninger, som vi har mødt igennem livet. Dette lag ser det ud til at være muligt at gøre sig helt fri af.
Det betyder, det er muligt at nå til accept af sig selv ved at arbejde med den prægning, man har fået ved at være i de omgivelser, man har været i.

Nogle gange siger vi om et menneske, at det har en fantastisk udstråling. Udstråling ser ikke ud til at have noget med udseende at gøre – men derimod, hvad det rummer.

'Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både at afdække og at skabe varige positive ændringer af din prægning – fuldstændigt på egen hånd.