Arbejde / karriere - Område - Download

Nu kan du selv!

”Hvad drømmer du om at lave eller at lære?” er et spørgsmål, jeg har stillet mange gange – og altid fået besvaret. Samtidig med, vi kan tænke, der er noget, vi selv gerne vil, ser det ud til, det, vi drømmer om, også har et positivt perspektiv for andre end kun os selv.

Det ser ud til at være en udfordring for mange mennesker at holde fast i sig selv. Det ser også ud til at gælde i forhold til arbejde/karriere. Påvirkningen fra andre kan betyde, at man komme til at styre efter deres krav og forventninger. Konsekvenserne mærker man på et tidspunkt ved, at det, man er kommet til at arbejde med, opleves kedeligt – eller ligefrem uudholdeligt.

Selvom vi gør os forestillinger om, at vi kan planlægge vores karriere – og det også ser ud til at have stor betydning, om vi sætter mål – og hvilke vi sætter – ser livet også ud til på mange måder at være uforudsigeligt. Det betyder at ex udvikling af styrke til at være fleksibel kan være en vigtig grundforudsætning at skabe. Det gør det muligt at gribe de chancer, man får.

Noget af påvirkningen fra andre kan også dreje sig om forventninger til ex boform, beklædning, transportform og deltagelse i bestemte sociale sammenhænge. Blot disse aspekter til sammen kan komme til at udgøre en økonomisk barriere for at være fri, når muligheder og chancer opstår.

’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både præcist at afdække – og at skabe varige positive ændringer af aspekter, der forhindrer dig i at lykkes – fuldstændigt på egen hånd.