Single liv - Område - Download

Nu kan du selv!

Historisk ser det ud til, vi har bevæget os fra at have fokus på stammens overlevelse – til fokus på
familiens overlevelse – til nu for mange blot at have fokus på egen overlevelse. Som et konkret
udtryk for det, lever mange nu som ”singler”.
Nogle beklager udviklingen – og samtidig ser det ud til, mennesker har nogle meget gode
grunde til at gøre det, de gør.

Det ser ud til mennesker kun gør noget, hvis der er en gevinst ved det. Her kan gevinsten være at slippe for eller minimere den smerte, der kan være forbundet med at indgå i et fast fællesskab – eller en familie.

Den positive vinkel på et fast fællesskab eller en familie kan være, at sammenstødene med andre hele tiden giver anledning til yderligere udvikling.
Den negative vinkel kan være, at sammenstødene hele tiden giver anledning til at føle sig endnu mere ensom, nedbrudt, forkert, afmægtig, fortvivlet, opgivende etc.

For de fleste betyder single livet ikke, at de ikke indgår i relationer med andre mennesker – blot måske mindre faste relationer.

Mange, der lige nu lever som singler, har et ønske om at indgå i et fast fællesskab (ex et parforhold – eller en familie).

’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både at afdække og at skabe varige positive ændringer af aspekter, som forhindrer dig i at leve i overensstemmelse med, hvem og hvad du egentlig er – fuldstændigt på egen hånd.