Smerte - spændinger - Område - Download

Nu kan du selv!

Det ser ud til, et fysisk problem ex smerte eller spændinger er 80 – 90 % tankemæssigt/følelsesmæssigt betinget (Se livsbegrænsende overbevisningers betydning i forhold til tanker og følelser i ’Instruktion’.)

Hvis man skal have hjælp til at ændre tankemæssige/følelsesmæssige aspekter, kan det være bekosteligt. ’Fri ved at prikke’ løser det problem, fordi det enkelt, præcist og hurtigt både gør det muligt at afdække og ændre aspekter positivt og varigt – fuldstændig på egen hånd.

Kroppen kan sammenlignes med et lille barn. Et lille barn skriger, når der er noget, det har behov for – og det ser det også ud til kroppen gør – i første omgang med spændinger og smerte (siden med mere eller mindre svær sygdom). De fleste har endnu ikke lært at kommunikere direkte med kroppen – og kan derfor kun forsøge at gætte på, hvad den forsøger at gøre opmærksom på – og kan måske bruge rigtig lang tid på at forsøge at gætte – i mange tilfælde uden at nå til et resultat.

Andre gør, hvad de kan, for at ignorere, at kroppen forsøger at gøre opmærksom på noget. En del af at forsøge at ignorere kan være at bruge flere og flere smertestillende midler.

Samtidig med, det tankemæssige/følelsesmæssige betyder så meget, er det vigtigt også at huske det fysiske – hvordan man bruger sin krop – og hvad man putter i sin krop – først og fremmest mad og drikke.

’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både at afdække og at skabe varige positive ændringer af aspekter, som forårsager smerte/spændinger – fuldstændigt på egen hånd.