App 'Fri ved at prikke - Lederskab - 2020' - Download

Nu kan du selv!
Installation: Se nedenfor
Samtidig med, lederskab kan indebære ansvar over for andre ledere, aktionærer, medarbejdere og familie, ser det ud til at være afgørende at bevare eller fastholde udgangspunktet i sig selv. Det ser ud til at være afgørende i forhold til at være i balance, i forhold til at kunne finde motivationen, i forhold til at kunne inspirere medarbejdere og i forhold til at være en del af en familie på en optimal måde.
At have udgangspunkt i sig selv er – for mange – mere eller mindre ukendt. For rigtig mange gælder det, at mere end 90 % af det, de gør, er ubevidst styret. Man kan også sige, det igen og igen er den ubevidste styring, der bringer ”overraskelser”.
Ofte har vi idéer eller forestillinger om, hvad der vil være det bedste at gøre i en situation, men får ikke gjort det – eller gjort noget andet.
Det ser ud til, vi, når vi virker med udgangspunkt i det, vi egentlig er, formår udelukkende at være motiveret af at løse den opgave, vi er stillet overfor. Det ser også ud til, vi, når vi virker med udgangspunkt i det, vi egentlig er, har valgt de opgaver, vi er stillet overfor.
’Fri ved at prikke’ har gjort det enkelt og hurtigt både præcist at afdække – og at skabe positive varige ændringer af aspekter, der forhindrer dig i at være den leder, du ønsker at være – fuldstændigt på egen hånd.

Alle App versioner af ’Fri ved at prikke’ har det samme grund indhold (herunder ’Hovedudgaven – PDF). Det betyder, du kan håndtere alle aspekter -  uanset hvilken version, du vælger. 
’Fri ved at prikke’ indeholder nu oversigter med mere end 1500 forskellige livsbegrænsende overbevisninger og næsten 300 forskellige følelser. Derudover er der oversigter med forskellige elementer, som er dele af personligheden og en oversigt med livsaspekter, som også bidrager til forståelse.
Den indeholder også en instruktion i anvendelse, som kontinuerligt er blevet forbedret over mere end 14 år – og et afsnit med dokumentation.
’Hovedudgaven’ giver dig mulighed for fuldstændigt at afdække din personlighed – og for at skabe de positive ændringer, du ønsker, varigtfuldstændigt på egen hånd.
’Fri ved at prikke’ kan du anvende både til tankemæssige/følelsesmæssige og fysiske aspekter ex sygdom – også kronisk.
Når det er muligt, er det fordi den tankemæssige/følelsesmæssige del har langt mere betydning for kroppen, end de fleste mennesker ved (ofte mere end 90 % af et problem).
’Fri ved at prikke’ gør det muligt at håndtere den tankemæssige/følelsesmæssige del fuldstændigt på egen hånd – og tilmed på så enkel en måde, at man kan begynde, når man er 10 år gammel.
Efter kort tids anvendelse tager det typisk 5-6 minutter både at afdække og at skabe en varig positiv ændring af et aspekt. Det gør det overskueligt – også når/hvis, der er behov for at ændre mange aspekter.
’Fri ved at prikke er udviklet i samspil med klienter og har efter mere end 14 år ikke måttet give op over for noget.
Antallet af kurser/områder giver dig en idé om, hvad ’Fri ved at prikke’ kan anvendes til.
På dette tidspunkt bliver brugere af ’hovedudgaven’ inviteret til at være medlemmer af den ’hemmelige’ ’Fri ved at prikke – gruppe’ på Facebook. Her betyder ’hemmelige’ blot, at andre ikke kan se, man er medlem.
Gruppen giver mulighed for at dele erfaringer med anvendelse – og giver mulighed for at kommunikere direkte med udvikleren af ’fri ved at prikke’ Niels Gyldenkærne.
Efter ’ Fri ved at prikke’ har været på markedet i mere end 14 år i Danmark, er der ikke konstateret nogen bivirkninger.
Læs mere på denne side - 'Om' – eller på: www.facebook.com/Fri-ved-at-prikke-302635006759375/ - ’OM FRI VED AT PRIKKE’.
Installation:
Åbn din browser (internet).og skriv: www.lederskab.freebytapping.dk   
Bruger: lederskab
Password: gratis
Vælg husk
Tilføj til startskærm